Porcelán rendszerek

Porcelán körmök készítésének lehetőségei levegőre kötő anyagokkal professzionális felhasználásra

Az ABSOLUTE az első molekuláris technológiával készült kozmetikai minőségű anyag, amely összevonja a klasszikusan szilárduló és a gyorsan kötő anyagok legjobbjait. Ez egy 20 éves polimer technológia eredménye.
Az ABSOLUTE nem kristályosodik, nem buborékos és teljesen allergiamentes. Könnyen terül, mivel önterülő formulával készül. Felülete egységes, szilárdsága maximális.

   

ABSOLUTE

ABSOLUTE FX

Az ebben a készletben található színek felhasználásával lehetőség nyílik arra, hogy művészi hajlamait kiélje és vendége személyiségét megjelenítse.
Ezekkel a körömporokkal gyönyörű, a legújabb divat szerinti körmöket készíthet.

A színek részletesen >

absolutefx

Az ABSOLUTE folyadék olyan sárgulásgátló adalékkal készül, amely a korábbi liquidekhez képest jobban szűri a sárgulást okozó UV fényt.

Nedvesebben és gyorsabban dolgozhat vele mint az eddigi termékekkel.

Az ABSOLUTE rendszert rendkívüli rugalmasság, extra finom szemcsézet és kiváló színtartóság jellemzi.
6 varázslatos színárnyalat és 12 színben pompázó díszítő porok bővítik az ABSOLUTE választékát. Ezek közül kiemelkedik az iparilag előállítható legfehérebb fehér, ami francia köröm készítéséhez nélkülözhetetlen.

Clarité

   

Clarité – extra minőségű, levegőn kötő, szagtalan liquid és por kombinációja

A Clarité folyadék sok év kutatásának és fejlesztésének az eredménye, gyakorlatilag nem párolog, tehát illatmentesen, szagtalanul lehet vele dolgozni. Elegáns munkahelyek és szagérzékeny felhasználók részére ajánlott.

A Clarité porok a finom körömszobrászathoz és a még finomabb befejezésre lettek kifejlesztve. A CLARITÉ a tökéletes minőségű munkához biztosít extra minőségű anyagot.

   

Competition™ 3000 Formula

Competition™ 3000 Formula
gyorskötésű, extra minőségű, levegőre kötő, speciális, allergiamentes porcelán rendszer.

A Competition™ 3000 Formula folyadékok javított színtechnológiával készülnek. A végső cél egy stasbilizált szín elérése.

A Competition™ 3000 Formula polimer porok széleskörű színválasztékot biztosítanak a körmök elkészítéséhez. 5 árnyalatban elérhetők.

Tradicionális 2000

   

Kiváló minőségű,levegőn kötő ACRYL-Liquid rendszer mindennapi használatra. Rugalmas, nem törik, nem reped, nem színeződik el.

Az L-2000 Tradicionális folyadék biztosítja az elegendő időt a körömkészítésre. A folyadék színstabilizált, gyorsan kötő anyag.

A L-2000 Tradicionális porok 4 árnyalatban elérhetők. (pink, natur, színtelen, fehér) Ultra finom megjelenést biztosítanak a körömnek.

Nyitvatartás

Hétfő, Kedd, Szerda, Csütörtök

9-16 órág

Copyright © 2018. All Rights Reserved.