Manikűr készítmények

Manikűr készítmények – komplett kézápolás aromaterápiás hatással

A manikűr célja a szép, egészséges körmök ápolása, valamint a kéz bőrének kényeztetése. A kéz bőre legalább annyi törődést igényel, mint az arc bőre. Ezzel szemben a kéz már sajnos nem kap annyi kényeztetést, pedig ez az a testrész, amely sokkal több külső hatásnak van kitéve.
A megfelelő ápoláshoz nyújtanak segítséget az OPI luxuskategóriájú manikűrkészítményei extra hatóanyagokkal. Puhább, simább, fiatalabb kezek. Folyamatos és következetes használatukkal azonnal látható eredményeket nyújtanak.

 

Skin Renewal Scrub

Vérkeringést fokozó bőrradír, amely eltávolítja az elhalt hámsejteket a kéz bőréről. Bőrtisztító cukorral, citromsavval és szőlőmag-olajjal.

Effervesent soak

 
Őszibarack illatú áztató szappanpor, amely behatol a bőr alsó rétegébe, a körömnek és a bőrredőknek alapos ápolást ad és közben fertőtlenít.
 

Rejuvenating serum

Klinikailag tesztelt, professzionális egyfázisú kézbőr fiatalító szérum.

Egyedülálló készítmény, amely elhalványítja és csökkenti az öregségi foltokat. Édesgyökér kivonatabőrvilágosító alkotóelemeket tartalmaz, melyeknek a hatása nagyon kedvező a sejt regenerációban. Mélyen a bőrbe hatolva újrastruktúrálja annak szerkezetét, védekező mechanizmusát.
Igen hatásos, egylépcsős, professzionális kézápoló.

Finishing butter

 

Luxus masszírozókrém, amely a száraz bőrt jól táplálja és optimálisan karban tartja a kéz bőrét.

Befejező kezelés a bőr számára. Hidratálóval és aromaterápiás kivonatokkal dúsított krém, amely védő réteggel vonja be a bőrt, megakadályozza ezzel annak kiszáradását.
Meggátolja az öregségi foltok kialakulását. Egy különleges luxustermék az egész test számára.

Nyitvatartás

Hétfő, Kedd, Szerda, Csütörtök

9-16 órág

Copyright © 2018. All Rights Reserved.