Körömkezelési speciális készítmények

Speciális lakkok és erősítők a saját köröm előkészítéséhez.

Az OPI egy teljes skálájú körömápoló termékcsaládot ajánl. Kérjen manikűrösétől egy személyre szóló körömápolási programot.

Természetes körömerősítők

Original Nail Envy

 

(Eredeti körömre), Natural Nail Hardener
(Természetes körömerősítő)

Erősíti a természetes körmöket, megelőzi a hámlást, repedezést és letöredezést. Az Original Nail Envy elősegíti a keményebb, hosszabb, erősebb körmöket. A különleges OPI hosszú szilárdságú eljárás hidrolizált búzaproteinnel támogatja a körmök megerősödését. Egy antioxidáns E vitamin meggátolja a környezeti hatások befolyását, valamint kalciumot épít be a védelmi rétegekbe. Használja minden másnap. Hetente távolítsa el az OPI körömlakklemosó segítségével, majd ismételje meg az egy hetes alkalmazást.

 

Matte Nail Envy

Matte Nail Envy (Matt körömerősítő)
Natural Nail Hardener

Különösen olyan férfiak és nők részére összeállított termék, aki egyaránt vágynak az OriginalNail Envy kivételes körömerősítő előnyeire és egy láthatatlan, teljesen természetesnek látszó matt körömfelületre. A Matt Nail Envy a természetes körmök kiváló alap fedője.

OPI körömerősítő megoldások célirányos, extra hatóanyagokkal szükség szerint

Soft & Thin Nail Envy
Dry & Brittle Nail Envy
Sensitive & Peeling Envy
Puha & vékony körömre
Extra CA tartalom és protein a vastagabb és erősebb körmökért
Száraz & töredezett körömre
Hidratáló formula E és C vitaminnal, amely egészséges körömnövekedést biztosít
Érzékeny & hámlós körömre
E vitaminnal, Aloe Verával és proteinnel dúsítva. Garantált védelem a körmöknek.

Körömkezelési készítmények

ChipSkip™
Natural Nail strengthener
Ridge Filler
Az OPI legújabb fejlesztésének eredménye a csak természetes körmökre használható(!) Chip Skip nevű termék, melyet elsősorban manikűrösök részére fejlesztettek ki. A Chip Skip a körömlemez pH értékét oly módon befolyásolja, hogy a körömlemez és a körömlakk között maximális tapadást hoz létre. Ezáltal a természetes körmön sokkal tartósabb lesz a körömlakk.

 
Az OPI Natural Nail Strengthener eszenciális keratin aminosavval gazdagított, hogy egy pótréteggel erősítse a körmök felszínét. Hatásos és gazdaságos, kiváló alapozást biztosít. Természetes selyemmel megerősített, hogy finoman kisimítsa az egyenetlen természetes körmöket. Az OPI Ridge Filler lehetővé teszi, hogy az OPI körömlakkot tökéletesen elsimíthassa a körmön. Használhatja alapozóként a természetes körmökre.
Natural Nail Base Coat
Acrylic Nail Base Coat
RapiDry™ Top Coat

(Természetes köröm alapozó)

A Natural Nail Base Coat egy eszenciális keratin aminosavval gazdagított termék. Megelőzi a természetes körmök szennyeződését és különösen arra készítették, hogy a Bond-Aid pH Balancing Agent-tel együtt használják a tartós manikűrre.

(Akril körömalapozó)

Az Acrylic Nail Base Coat szupergyorsan szárad és meggátolja az akril szennyeződését. Polimerekkel megerősített termék, amely elősegíti a tartós manikűrt az OPI körömlakkokkal.

Gyorsan száradó felső fedő

Az OPI a Rapidry Top Coat-ot a frissen felvitt körömlakk gyors szárítására alkotta meg. Erős, tartós, nem sárguló, magas fényű. Egy perccel az OPI körömlakk használata után vigye fel körmeire az OPI Rapidry Top Coat-ot. Öt percen belül indulásra kész lesz. Tökéletes javításra két szalonlátogatás között.

OPI Top Coat
Start-to-Finish™
DripDry™
Az OPI Top Coat növeli az OPI körömlakk tartósságát, megakadályozza a körömlakk elkenődését, miközben egyenletesen szárít és magas fényt biztosít.

alap, fedő, körömerősítő

Egy áttörő három az egyben kezelés, amely kombinálja az alapfedést, felsőfedést és a természetes körömerősítést egy magas eljárással készített termékben. Eredeti vagy formaldehid mentes formulákban.

 

DripDry™

Jojoba Olajat és E vitamint tartalmazó olaj, amely nemcsak szárít, hanem finoman ápolja az oldalsó és hátsó bőrredőket, valamint megóvja azokat a berepedezéstől.

Nyitvatartás

Hétfő, Kedd, Szerda, Csütörtök

9-16 órág

Copyright © 2018. All Rights Reserved.