Feet by OPI

FEET by OPI – Aktív lábfejek aktív védelme

Azoknak, akik fontosnak tartják a mindennapos lábápolást.

A FFET by OPI mottója: “Aktív lábfejek aktív védelme”

 

Powder Protection hintőpor

A hintőpor védelmet nyújt a nedvesség okozta kellemetlen szagokkal szemben. A lábfejek számára egészséges környezetet biztosít. Védőréteget képez, megóv a hőmérséklet és a szagok okozta kellemetlenségektől. Talkum-mentes hintőpor, egyenletes szemcsenagyságú por. Nem dörzsöl, azonnal felszívódik.

DOUBLE COVERAGE -Kettős hatás

 

Hidratáló és hintőpor egyben.
Shea vajat, bőrkisimító szilikonokat és mikronizált gyapotot tartalmaz. A szilikonok kiváló hő- és nedvességszigetelő tulajdonságú, nagy molekulájú műanyagok. Az O.P.I természetes növénykivonatát, valamint Vitamin Komplexet, édesgyökér, borsmenta, antioxidáns C és E vitamint tartalmazó termék. Kiválóan hidratál, megszünteti a szagokat, biztosítja a lábfej számára a legegészségesebb környezetet.

 

CALLUS THERAPY

Gyógyír a bőrkeményedésekre!
Elbánik a legmakacsabb bőrkeményedésekkel is. Természetes gyümölcssavakat- citrom, narancs, alma- cukornád kivonatot, szalicilsavat, hidratáló Shea vajat, az O.P.I természetes növénykivonatát, valamint Vitamin Komplex-et tartalmazó termék.

NAIL RECOVERY

 

Lábujjkörmök megújulására.
Egyedülálló termék a lábujjkörmök gyógyítására. Használata során a körmök újjáélednek, szépek és egészségsesek lesznek. A kezeléshez mindössze 2-3 hét elegendő. Tápláló phospolipideket tartalmaz, melyek a bőr biológiai alkotórészei, továbbá Aloe-t,édesgyökeret, borsmenta-kivonatot, mely segít visszanyerni a körmök egészséges fényét.

 

NAIL STRENGTHENER -Körömerősítő

Megerősíti és védi a körmöket. Ez a különleges, aktív védelmet nyújtó formula folyékony nylonnal vonja be a körmök felületét. A folyékony nylon egy poliamid alapú, nagy szilárdságú áttetsző műanyag. Védőpajzsként szolgál a különféle stesszhatásokkal szemben. Elfedi a körömhibákat, egészséges körömfelületet biztosít.

CALLUS FILE

 

Professzionális reszelő.
Kettős szemcsézetű, professzionális reszelő. Tökéletesen eltávolítja a száraz, durva bőrkeményedéseket a bőr felületéről.
Kék olda:. Közepes szemcsézetű lap, gyorsan és hatásosan távolítja el a makacs bőrkeményedéseket.
Szürke oldal:Finom szecsézetű lap, simára csiszolja a bőr felületét

 

THE CLIPPER -Körömcsipesz

Formatervezett, professzionális segédeszköz, melynek használatával a körömvágás alapos és tökéletes lesz.Használatával megelőzhetőek a benőtt körmök okozta problémák.

Nyitvatartás

Hétfő, Kedd, Szerda, Csütörtök

9-16 órág

Copyright © 2018. All Rights Reserved.